Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Lammeruller
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 75 min.
Oprettet: 13-06-2002 21:33:37
 
 
Fremgangsmåde:

Fjern det nederst af kinakål bladene. Bladene koges i letsaltet vand i nogle minutter.og lægges til tørre på et rent viskestykke.
Kartoflerne skrælles, koges, moses og blandes med det sammenpiskede æg, spidskommen og salt.
Løg og hvidløg, svitses på en pande i olien. Lammekød og peberfrugt tilsættes, og det hele steger videre et par min. smages til med salt og peber.
På hvert kinakålsblad lægges 2-3 spsk kartoffelmasse, som fordeles til en lille firkant (ca. 8x8 cm). Derefter kommes lammefyldet på kartoffelmasen. Det hele rulles forsigtigt sammen - sørg også for at siderne er lukket. Rullerne lægges med åbningen nedad i et stort ildfast fad.
Saucen laves. Tomaterne moses let og hældes i en gryde og gives et opkog sammen med tabasco og salt. Saucen hældes ved rullerne - men ikke på rullerne.
Dæk fadet med staniol og sæt det i ovnen knap ½ time ved 200 grader.

Anrettes i dybe tallerkner først med tomatsauce og derefter med to ruller ovenpå. Serveres med groft brød.

Ingredienser:

8 store, hele blade kinakål

Kartoffelmasse:
800 g kartofler
1 æg
1 tsk groft salt
2 tsk pulveriseret spidskommen

Lammefyld:
1 spsk olie
300 g meget magert lam hakkes groft
1 rød peberfrugt i små tern
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
1 tsk groft salt
1 tsk peber

Tomatsauce:
2 dåser flåede tomater
Flere dråber tabasco
1 tsk groft salt