Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Grøntsagspande
Antal personer: 0

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 22-08-2002 02:58:16
 
 
Fremgangsmåde:

Skær peberfrugterne i små terninger og svits dem kort på en tør slip-let pande sammen med porre og hvidløgsfed.
Rør hele tiden i panden, ellers brænder massen på. Bland majskornene i sammen med bønnerne og chilien, og lad det simre sammen få minutter.
Bland sukkerærterne i og smag til med salt og peber.
Serveres direkte fra panden med brød til.

Ingredienser:

1 stk peberfrugt (rød)
4 dl bønner (røde eller hvide)
200 g porre (fintstrimlet)
2 dl majskerner
4 fed hvidløg (presset)
1 knsp chili (knust)
150 g sukkerærter