Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Løgtærte
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 02-10-2002 15:18:09
 
 
Fremgangsmåde:

Skræl løgene, skær dem i skiver og kog dem med en spiseskefuld vand i mikrobølgeovnen i ca. 4 min.
Steg baconen på en tør pande til det er sprødt og hæld baconfedtet væk. Du kan evt. duppe den stegte bacon med lidt køkkenrulle for at fjerne det sidste fedt.
Pisk fromage frais og æg i en skål og rør det afkølede bacon og de afkølede løg i. Tilsæt evt. salt og peber, men vær opmærksom på, at baconet også indeholder salt.
Tilbered tærtedejen som beskrevet på pakken og beklæd en tærte- eller springform med den. Da løgene godt kan afgive lidt væske under bagningen. er det en god idé at forbage tærten i ca. 5 min ved 200 grader.
Hæld fyldet i den forbagte tærtebund og drys evt. lidt Cheasy revet ost på toppen.
Bag tærten ved 200 grader i 35-40 min, alt efter hvor brun du ønsker, den skal være.
Serveres med strimlet grøn salat eller tomatskiver dryppet med lidt vineddike og et par dråber ekstrajomfruolivenolie.
Smager også godt med porreskiver eller rosenkål og strimlet rød peber i stedet for løg.

Ingredienser:

1 pk. Maizena grovtærtemel
1 dl vand
3 æg
3 dl fromage frais eller fromage blanc
3 store (rød)løg
150-200 g (kalkun)bacon i tern eller strimler
Cheasy revet ost efter smag
Evt. salt og peber