Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Kødboller i karrykål
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 09-10-2002 15:23:37
 
 
Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne til farsen og kog kødbollerne i karryvand 4-8 min alt efter størrelse.
Kom den snittede hvidkål, karry og kødbollevand i en stor gryde og kog ca. 15 min. Tilsæt derefter æblebådene og kødbollerne og kog i yderligere 5 min. Du kan evt jævne retten med lidt maizena lys sovsepulver.

Spises med groft brød med lavt fedtindhold, fx fnuggibrød.

Ingredienser:

Fars:
500 hakket kalv og flæsk med lavt fedtindhold
3 spsk mel
2½ dl let- eller skummetmælk
1 æg
1 lille fintrevet løg
½ tsk tørret timian (kan udelades)
2 tsk salt
1 drys peber
1 l vand
1 tsk karry

750 g strimlet hvidkål
3 syrlige æbler i både
Ca. 2 dl kogevand fra kødbollerne, kog det evt. lidt ind
Karry efter smag