Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Mette-Maries gryderet
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 12-10-2002 16:50:54
 
 
Fremgangsmåde:

Brun det hakkede kød i gryden uden fedtstof. Lad løgene brune med et par minutter. Tilsæt tomater, champignon og soya. Lad simre i ca. 15 min. Jævn evt. med Maizena lys sovsejævner.
Spises med kartoffelmos eller løse ris.

TIP: Der kan evt tilsættes 200 gr løse majs, frosne eller fra dåse.

Ingredienser:

400 g hakket oksekød med lavt fedtindhold
2 hakkede løg
250 g champignon i skiver
1 dåse hakkede tomater
3 spsk kinesisk soya
Salt og peber efter smag