Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Græsk farsbrød
Antal personer: 2

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 23-04-2003 00:44:33
 
 
Fremgangsmåde:

Kog risene som angivet på pakken og lad dem afkøle.
Rør de kogte ris med de øvrige ingredienser til farsen sammen.
Skyl og klip persillen fint.
Bland feta og presset hvidløg sammen.
Bred farsen ud i 2 cm. tykt lag på folie.
Drys persille over.
Læg feta og hvidløg i en stribe midt på farsen.
Rul farsen sammen som en roulade ved hjælp af folien.
Luk enderne.
Drys med groftkværnet peber.
Bag farsbrødet i ovnen ca. 1 time ved 200 grader.

Kilojoule i hele retten: 4707. Kcal pr. person: 560.

Energifordeling: Protein 38%, fedt 25% og kulhydrat 37%.

Ingredienser:

Fars:
1½ spsk rå ris (ca. 50 g kogte ris)
125 g hakket oksekød 8-10%
125 g hakket svinekød 8-10%
1 tsk salt
Peber
½ æg

Fyld:
½ bundt persille
50 g feta, letvægter 4%
1-2 fed hvidløg
Peber

Tilbehør:
1/4 kartofler
1/4 kg rosenkål (eller andet grønt)
tzatziki