Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Farsbrød med grøntsagter
Antal personer: 2

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 18-02-2005 13:17:56
 
 
Fremgangsmåde:

Havregrynene udblødes i mælken. Skinkekødet, fintrevet løg, timian, salt og peber tilsættes, og farsen røres sammen. Persilleroden skrælles og rives groft. Bønnerne skæres i små stykker på ca. 1 cm. Persillerod og bønner koges i letsaltet vand i 3-5 minutter. Afdryppes og afkøles. De kogte grønsager og majskernerne røres i farsen. Farsen lægges i et smurt ildfast fad og formes til et brød. Tomatpuréen smøres over farsbrødet. Farsbrødet bages i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter på næstnederste ovnrille.

Servering:
Farsbrød med grønsager serveres med hasselbackkartofler og evt. salat eller coleslaw.

Ingredienser:

200 g hakket skinkekød med højst 12% fedt
½ dl havregryn
½ dl mælk
½ dl løg ca. 30 g
¼ tsk tørret timian
½ tsk salt
Peber
½ persillerod ca. 75 g
50 g grønne bønner
1 dl majskerner ca. 70 g
1 spsk. tomatpuré