Menu
  Opskrifter
» Forretter
» Hovedretter
» Desserter
» Bagværk & Kager
» Salater
» Pasta & Ris
» Supper
» Vegetar retter
» Fedtfattige retter
» Drinks
 
  Søg efter opskrifter

  x

 
  Tilmeld nyhedsbrev
Dit navn:

Din email:

  x

 
  Andet
» Til forsiden
» Opret opskrift
» E-nummer guide
» Annoncering
» Kontakt

 
  Annonce


 

©2001-2005 NETopskrifter

 

 

 
  Rejepizza
Antal personer: 4

Pris pr. person: 0 kr.
Tilberedningstid: 50 min.
Oprettet: 18-02-2005 13:28:08
 
 
Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt olie, salt og sukker. Rør hovedparten af melet i dejen og ælt med så meget mere mel som den kan tage. Lad dejen hæve lunt, tildækket en god halv time.

Ælt dejen igennem og del den i 2 dele, der hver rulles ud til firkantede pizzaer ca 23x33 cm. eller cirkler på ca 24 cm. på et stykke bagepapir. Flyt bagepapiret over på pladen. Grill og flå skindet af peberfrugterne. Drys lidt af osten på dejen, læg rejerne under peberfrugterne og læg dem på dejen. På den måde undgår du at rejerne bliver tørre under bagningen. Drys urtekrydderi, resten af osten samt oliven på. Bag pizzaerne gyldne og sprøde ved 250 grader, 10-14 minutter.

Ingredienser:

1½ dl lunkent vand
15 g gær
1 tsk olivenolie
½ tsk salt
1 knsp sukker
ca. 240 g hvedemel

Fyld:
6 flækkede udkernede, røde peberfrugter
200 g store rejer
1 tsk urtekrydderi
35 g små sorte oliven
200 g reven mozzerella 30%